INTERNATIONAL CHILDREN MUSIC FESTIVAL

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ДЕТСКИ МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ БИТОЛА, РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

ЗДРУЖЕНИЕ ЗА АУДИО ВИЗУЕЛНА УМЕТНОСТ БТ - ФЕСТ БИТОЛА
\\

Конкурс

macedonia-flag Солистите кои ќе учествуваат на 15. Меѓународен детски музички фестивал “ТРА ЛА ЛА”, треба да бидат на возраст помеѓу 6 и 18 години од било која држава и се добредојдени да учествуваат на фестивалот. Учесниците ќе настапуваат во 4 (четири) возрасни категории: 6 – 9 години 10 – 12 години 13 – 15 години 16 - 18 години

Competition

EnglandFlag The participants at the International Festival “TRA LA LA” will compete in four categories: 6 - 9 years 10 - 12 years 13 - 15 years 16 - 18 years

Конкуренция

images Участники международного фестиваля ТРА-ЛА-ЛА» выступают в 4 категориях:6 - 9 лет 10 - 12 лет 13 - 15 лет 16 - 18 лет

Новости

ON/OFF
[sc_embed_player fileurl="http://biznis101.com/tralala/wp-content/uploads/2014/02/American-Beauty-Soundtrack-Thomas-Newman-Dead-Already.mp3"]